Gala Premiilor Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România organizează ediţia 2022 a Galei Premiilor anuale. Evenimentul, care va avea loc în Bucureşti, pe 9 noiembrie 2022, de la ora 18:00, va distinge şi va recompensa cu distincţii personalităţi ale presei din România, jurnalişti care au participat la concursul „Pandemie şi patriotism”, lansat de UZPR, membri ai Uniunii din toată ţara şi din filialele din Diaspora.
Premiile UZPR, stabilite de un juriu alcătuit din profesionişti în domeniu, vor fi acordate unor jurnalişti care s-au remarcat prin materialele de presă în toate segmentele domeniului – presă scrisă, online, radio, tv, carte de presă, publicistică. De asemenea, vor fi acordate distincţii „Opera Omnia” pentru întreaga activitate unor profesionişti ai breslei care au consolidat, de-a lungul unor cariere remarcabile, statutul mass-media de reper al democraţiei şi statului de drept în România. De asemenea, va fi acordată o distincţie „In memoriam” lui Neagu Udroiu.
Manifestare de tradiţie, Gala Premiilor UZPR a premiat, de-a lungul ediţiilor precedente, personalităţi de primă mărime ale jurnalismului şi publicisticii din România, gazetari, realizatori de emisiuni, redactori, reporteri, caricaturişti de presă, editorialişti, precum şi publicaţii, volume de referinţă în domeniu, producţii media de top şi entităţi mass-media relevante pentru societatea românească.

Departamentul Comunicare

About autor