TRANSALPINA CHALLENGE”

În conformitate cu Calendarul Sportiv al
Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, în perioada 03 – 04 iunie 2022 se
desfăşoară competiţia de automobilism sportiv „TRANSALPINA CHALLENGE”-
Rânca 2022, contând ca etapa a III-a Campinatului Naţional de Viteză în Coastă –
CNVC 2.
Cu acest prilej, A.C.S. AUTOCOREX TG-JIU continuă tradiţia sportului cu motor, organizând an de an în judetul Gorj etape din cadrul Campionatului National de Viteza în Coastă.
Traseul de la Rânca este foarte iubit de public fiind singurul din ţară care oferă tribune naturale ideale pentru urmărirea unei curse auto. În fiecare an, mii de iubitori ai sportului cu motor îşi susţin favoriţii de pe marginea traseului.
Pentru realizarea acestui eveniment avem nevoie şi de sprijinul dumneavoastră, sens în care vă rugăm să ne sprijinţi cu mediatizarea acestui eveniment.
Organizarea acestui eveniment este un bun prilej de promovare a firmei dumneavoastră publicului larg şi veţi beneficia de toate facilităţile acordate conform legii.
Promovarea la astfel de etape consta in:
- afisarea logo-lui companiei pe materialele de promovare a etapei ( programul etapei, afis, etc)
- expunerea de materiale de brand OMNIASIG (steaguri, bannere etc.) atât pe traseu cât şi în zona de start / sosire
- afisarea logo-lui companiei pe panourile fundal festivitate de premiere, conferinţe de presă, poarta de start, panoul fundal de premiere sau /şi de conferinţa de presă, este elementul de expunere principal la un eveniment sportiv.
Ne dorim ca acestă competiţie să beneficieze de susţinere mediatică atât la nivel local (mass-media judeţului Gorj presă, radio, tv), cât şi la nivel naţional prin parteneriatele încheiate cu emisiuni şi publicaţii de profil.
Presedinte, Constantin Ciufrilă

About autor