Nominalizare importantă pentru Avram Iancu! Îl puteţi vota!

Bibliotecarul din Valea Jiului care în ultimii ani a reuşit diverse performanţe sportive generate de pasiunea sa pentru înot a fost nominalizat de cea mai importantă asociaţie de profil din lume pentru a fi votat ca omul care a realizat cea mai importantă reuşită a anului 2021. Avram Iancu are mulţi prieteni şi susţinători şi în Gorj şi mizează pe faptul că fiecare dintre aceştia îşi va face timp pentru un minut ca să îi acorde votul de care are nevoie în competiţia cu sportivi din alte colţuri ale planetei, nominalizaţi şi ei. „Organizaţia mondială a înotului World Open Water Swimming Association, cu sediul în California, nu doar că a ratificat înotul meu UNIC, dar l-a şi nominalizat pentru a fi desemnat Performance of the Year 2021. Cei mai mulţi dintre voi nu ştiu că în 9 septembrie 2021 am realizat un înot ÎMPOTRIVA CURENTULUI pe Dunăre (adică în sus), reuşind să parcurg 26 de kilometri şi să rezist 18 h 30 de minute.
Specialiştii în domeniu au stabilit: pentru originalitatea înotului şi pentru rezistenţa de a pune în practică “imposibilul”, românul Avram Iancu a fost nominalizat, alături de alţi 14 mari înotători ai lumii, pentru obţinerea titlului “Performance of the Year” în lume. Ceea ce a ţinut de braţele mele am făcut. Am realizat o performanţă unică. Dacă doriţi ca această performanţă românească să fie desemnată Performanţa anului în lume, vă rog să o votaţi ca atare. Distribuiţi masiv această postare”, a transmis Avram Iancu pe reţelele de socializare. Procedura de vot este simplă. Oricine doreşte să îl susţină are nevoie de un minut pentru a-şi face cont pe pagina de internet a asociaţiei World Open Water Swimming Association, după care îi acordă votul lui Iancu şi totul se finalizează foarte repede. Aici pot fi descoperiţi şi ceilalţi sportivi nominalizaţi şi care îl concurează pe „Crăişorul Apelor”, fiecare având propriile realizări în 2021 şi pentru care speră să fie şi ei votaţi de susţinătorii lor. „Vă rog să mă credeţi că am depăşit demult perioada dorinţei de afirmare şi că acest demers nu este atât de important pentru mine. Este mai important pentru compatrioţii noştri care mai găsesc bucurie şi satisfacţie doar în astfel de biruinţe româneşti. Îi rog şi pe admiratorii şi prietenii din întreaga lume să voteze această performanţă. Votul online se poate exprima până pe 31 ianuarie, urmând doi paşi:
Prima dată vă înregistraţi rapid aici: https://www.openwaterswimming.com/login/?action=register
Apoi mă votaţi aici: https://www.openwaterswimming.com/…/avram-iancu…/ .Câştigătorul va fi desemnat pe 7 februarie. Vă mulţumesc tuturor pentru vot şi sprijin”, a mai transmis Avram Iancu pe reţelele de socializare.

About autor