Bibliotecă complet echipată pentru 200 de elevi gorjeni, cu sprijinul Grupului CEZ în România

Cu sprijinul Grupului CEZ în România, biblioteca Şcolii Gimnaziale „Victor Popescu” Valea cu Apă, Fărcăşeşti, judeţul Gorj beneficiază de noi echipamente şi materiale pentru activităţile de învăţare:
 echipamente electronice: laptopuri, videoproiector, laminator şi un xerox pentru ca elevii din ciclurile primar şi gimnazial să poată accesa materialele educaţionale;
 cărţi de ficţiune şi alte volume atractive pentru generaţiile actuale.

Biblioteca şcolară – un spaţiu de învăţare complet echipat
Proiectul Generatorii de bine este derulat anual în cadrul companiei cu ajutorul angajaţilor care înscriu şi propun proiecte cu o misiune comună: implicarea în comunitate prin îmbunătăţirea calităţii vieţii unor grupuri vulnerabile.

„Gânduri pe hârtie, gânduri în eter” reprezintă proiectul propus de o angajată din cadrul serviciului Call Center, ca un răspuns la nevoile educaţionale identificate în comunitate. În parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Victor Popescu” Valea cu Apă, Fărcăşeşti, iniţiativa a inclus achiziţia a 8 laptop-uri, 1 videoproiector, 1 laminator, 1 xerox şi aproximativ 300 de cărţi pentru revitalizarea bibliotecii şcolare.

„Sunt mândru de fiecare dată când voluntarii companiei aleg să se implice în iniţiative generatoare de #bine în comunităţile din care provin. Proiectul dedicat Şcolii Gimnaziale „Victor Popescu” se adaugă celorlalte 7 pe care le-am implementat anul acesta în comunitatea noastra, în valoare totală de 40 000 euro. Am identificat o nevoie reală şi am acţionat pentru a oferi şanse egale la educaţie, lucru pe care îl vom continua şi în viitor. ”, a fost mesajul transmis de Ondrej Safar – Country Manager CEZ România.

„Am reuşit să achiziţionăm 8 laptop-uri, un videoproiector, un laminator, un xerox şi aproximativ 300 de cărti pentru biblioteca şcolii. Deşi pentru o şcoală dintr-un orăşel oarecare e un lucru normal, pentru o şcoală din mediul rural este o reuşită extraordinară. Copiii au fost foarte entuziasmaţi şi au participat alături de cadrele didactice la aranjarea sălii cu noile materiale.
Sunt extrem de recunoscătoare companiei CEZ România şi angajaţilor de acolo pentru că au adus lumina nu doar în casele noastre, ci şi în inima copiilor”, a transmis Mădălina Bălu – profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială „Victor Popescu”.

Grupul CEZ în România continuă să demonstreze că #energiavinedelaoameni şi rămâne un partener de încredere pentru dezvoltarea tinerilor din generaţia viitorului.
Direcţia Comunicare şi Marketing
CEZ România

Despre Generatorii de Bine
Proiectul intern „Generatorii de Bine” încurajează angajaţii Grupului CEZ în România să propună şi să se implice în proiecte de responsabilitate socială, în beneficiul comunităţilor locale din aria de activitate a Grupului (judeţele Argeş, Constanţa, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea).

About autor