Marius Baldovin, cadouri în bani de ziua lui

A câştigat la cheful pe care şi l-a fãcut la împlinirea a 21 de ani mai mult decât se putea gândi, prietenii care i-au onorat invitaţia de a petrece împreunã la un local din Târgu Jiu cadonându-l nu cu obiecte, ci cu sume de bani. Marius Baldovin, „artistul de la Motru” ajuns pe prima paginã a tabloidelor din ultima vreme dupã scandalurile cu Simona Senzual şi Pamela de România, şi-a aniversat ziua de naştere la sfârşitul sãptãmânii trecute, la cheful sãu neparticipând însã şi acestea, mai ales cã despre Pamela au apãrut informaţii cã ar fi încercat sã îşi punã capãt zilelor chiar în week-endul trecut.

Baldovin a avut însã prieteni care i-au oferit şi cadouri de ziua sa, nu doar bani, aşa cum spune acesta. „Au fost prieteni care mi-au dat în loc de cadouri şi sume de bani, de la 300 de lei în sus, nu asta era problema, important era sã fie prezenţi şi sã ne simţim bine. Am primit însã un inel D&G din aur alb, adus din Portugalia, altcineva mi-a oferit drept cadou o pereche de pantofi din Italia, dar am primit, în schimb foarte multe sticle de şampanie. A fost o zi fericitã pentru mine”, spune Marius, cântãreţul primind urãri de „La mulţi ani” şi pe contul sãu de Facebook, acolo unde, de regulã, cei care nu îi agreeazã prestaţiile publice preferã sã îi transmitã alte mesaje „de bine” decât cele de încurajare.

Marius Baldovin a crescut într-o casã de copii la Motru, dupã ce pãrinţii l-au abandonat de mic şi l-au lãsat în grija statului. Dupã ce a devenit major şi nu a mai putut rãmâne în grija orfelinatului, acesta s-a apucat de cântat, vocea sa având destul de mulţi contestatari, deşi motreanul a fost invitat pe la toate televiziunile centrale pentru a-şi etala talentele. În ultima perioadã el s-a fãcut remarcat însã mai mult prin scandaluri mondene, reuşind sã ţinã prima paginã a unor tabloide zile întregi, pe aceiaşi temã având şi o serie de apariţii tv la posturile centrale.

Tags:

About autor