Localnicii din Pleşa şi Lăzăreşti îşi pun toate speranţele în candidatul PSD la Primăria Bumbeşti-Jiu

Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de primar al oraşului Bumbeşti-Jiu, profesorul Dănuţ Lupulescu, şi echipa de candidaţi PSD la Consiliul Local şi-a prezentat, în aceste zile, oferta electorală, şi altor cetăţeni ai localităţii.

Astfel, marţi, 17 mai 2016, Lupulescu, însoţit de staff-ul său de campanie, s-a deplasat în satul Pleşa, aparţinând localităţii Bumbeşti-Jiu. Din discuţiile purtate, aici, cu cetăţenii, echipa deplasându-se pe la fiecare casă, a reieşit faptul că administraţia locală din Bumbeşti-Jiu nu a fost deloc interesată şi receptivă faţă de problemele dumnealor. Asta deoarece satul nu dispune, în prezent, decât, în proporţie foarte mică, de străzi (uliţe) asfaltate şi nu are şanţuri de evacuare a apelor pluviale, fapt ce face ca zona să devină greu accesibilă, în sezonul ploios.  Nemulţumirile oamenilor sunt mari şi pentru faptul că exploatarea pietrei, carierele fiind la intrarea în zona pârâului Porcu, le-a afectat structura de rezistenţă a caselor. Asta, mai ales, în urma nenumăratelor detonaje din zonă.

Cetăţenii satului Pleşa s-au arătat însă încrezători în proiectele propuse de echipa PSD pentru satul lor, mai ales că trei dintre candidaţii social-democraţi pentru Consiliul Local sunt fiii acestui loc.

,,În ziua de miercuri, 18 mai 2016, ne-am deplasat şi în satul Lăzăreşti. Echipa PSD a reţinut problemele cu care se confruntă oamenii în această zonă: necesitata reabilitării şi modernizării drumului şi construirea de podeţe la fiecare, ecologizarea unor zone în care există foarte multe gunoaie menajere, lipsa unei strategii de dezvoltare durabilă a localităţii pe un termen lung care să confere o stabilitate, în special, populaţiei tinere”, a explicat candidatul PSD la funcţia de primar, Dănuţ Lupulescu.

De altfel, cea mai mare parte a cetăţenilor din Bumbeşti-Jiu apreciază faptul că persoanele propuse de PSD, pentru a conduce Primăria şi Consiliul Local, provin din domenii ocupaţionale diverse, bucurându-se de reputaţie şi de recunoaştere profesională în activităţile desfăşurate. Majoritatea candidaţilor, în frunte cu Dănuţ Lupulescu, provin din rândul celor care nu au fost implicaţi politic, până la acest moment, ceea ce reprezintă un atu în demersurile de a reforma întreaga clasă politică românească.

 

ECHIPA DE CAMPANIE A PSD BUMBEŞTI-JIU

19.05.2016

About autor