Bulucealã la pixurile şi fularele lui Dan Diaconescu

Sute de persoane din cele câteva mii care au participat duminicã seara la un spectacol electoral organizat de Dan Diaconescu la Târgu Jiu, s-au îmbulzit, rupând corturile de campanie ale candidatului, pentru a lua cãciuli şi fulare cu însemnele PP-DD. Pachete special pregãtite pentru a fi oferite participanţilor la finalul spectacolului au fost depozitate în corturi amplasate în apropierea scenei pe care au urcat Irina Loghin, Petricã Mâţu Stoian, Like Chocolate şi Pepe.

La concert au fost prezenţi mii de oameni, cãrora Dan Diaconescu le-a cerut sã nu se înghesuie pentru cã existã suficiente „surprize” pentru fiecare dintre ei. Spectatorii au dat însã nãvalã la corturi şi nu au mai aşteptat sã primeascã fularele, pixurile sau cãciulile cu însemnele PP-DD, fiecare luând „pe apucate”, corturile fiind, în mare parte devastate. Spre finalul spectacolului, Dan Diaconescu i-a anunţat pe participanţi cã va organiza încã douã spectacole de acest gen la Târgu Jiu, unul fiind programat duminica viitoare, iar altul pe 5 decembrie, în Ajun de Moş Nicolae.

Diaconescu a organizat un spectacol şi cu o zi înainte de începerea campaniei electorale, când le-a împãrţit participanţilor biscuiţi, sucuri şi mici, fiind reclamat ulterior la Biroul Electoral Judeţean Gorj de cãtre USL pentru cã ar fi oferit mitã alegãtorilor şi cã a început campania electoralã mai devreme. Dan Diaconescu le-a spus miilor de participanţi veniţi la spectacolul de duminicã seara cã cel mai mare spectacol dintre toate pe care vrea sã le organizeze la Târgu Jiu va fi cel din 9 decembrie, când este şi ziua sa de naştere. El a menţionat cã, dupã închiderea urnelor, le va putea oferi alegãtorilor care vor veni în centrul oraşului pentru a serba împreunã „victoria împotriva lui Victor Ponta” şi mâncare şi bãuturã, lucruri care sunt interzise în campania electoralã.

Liderul PP-DD a precizat cã sperã ca la acel spectacol cât mai mulţi dintre participanţi, în special femeile, sã vinã cu pãrul vopsit în violet, culoarea partidului sãu, dupã ce a negociat cu un coafor din oraş pentru a suporta toate costurile legate de aceastã acţiune. „Este coaforul poporului, aşa cum, aici la Târgu Jiu, va funcţiona şi o spãlãtorie a poporului, la care simpatizanţii noştri pot veni sã îşi spele gratuit maşinile din aceastã sãptãmânã”, a declarat Diaconescu în faţa miilor de persoane ce asistau la spectacolul electoral.

Tags: ,

About autor