Cãlinoiu – Ionul cel mai urat din Gorj

Judeţul are în momentul de faţã doi Ioni în fruntea sa, prefectul Claudiu Teodorescu fiind însã mult mai cunoscut cu prenumele de Radu, fapt care face ca, luni, de Sfântul Ion, unii dintre colaboratorii sãi sã aibã ocazia sã descopere şi cel de-al doilea prenume al sãu. Nu l-a uitat însã premierul Victor Ponta, care l-a felicitat din timp, lucrurile fiind mult mai simple la preşedintele Consiliului Judeţean, unde nu s-a mai pus problema ca sã fie cineva care sã nu ştie cine este sãrbãtoritul zilei, în jurul prânzului Cãlinoiu mãrturisind cã a ratat vreo 150 de apeluri telefonice, la vreo 600 reuşind sã rãspundã, asta printre pupãturile şi felicitãrile primite în biroul sãu de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Pe aici au trecut subordonaţi din Consiliu, colaboratori, dar şi reprezentanţi ai unor firme cu care CJ Gorj are relaţii contractuale, Cãlinoiu profitând de ocazie pentru a-i trage de urechi pe cei care au întârzieri în derularea unor contracte. Aşa a fost cazul unui reprezentant al firmei care se ocupã de modernizarea drumului de la Peşteana la Ţicleni sau de cel al firmei care modernizeazã Policlinica, şeful judeţului neratând ocazia sã le spunã acestora cã sunt probleme în activitatea lor.

Cãlinoiu nu a fost urat doar de apropiaţi şi colegi de partid, ci şi de reprezentanţi ai opoziţiei, inclusiv din Partidul Poporului Dan Diaconescu, cu care şeful CJ Gorj a fost la cuţite luna trecutã. Ion Cãlinoiu spune cã plasele primite cu mici atenţii aveau în ele cãrţi sau câte o sticlã de şampanie, acesta recunoscând, mai în glumã mai în serios cã îşi putea deschide un mic bar.

Şi-ar fi putut deschide chiar şi o florãrie, la câte buchete i-au trecut prin mânã, cel mai interesant cadou fiind gãsit totuşi într-una din plase, în care a fost însã strecurat şi ultimul model de Iphone 5, în altele fiind puse icoane sau alte cadouri ce se oferã la astfel de ocazii fãrã a epata.

Tags:

About autor