Câştig de 4,5 milioane euro la o agenţie loto din Obreja

O sumã fabuloasã a fost câştigatã duminicã seara la tragerea 6/49 a Loteriei Române, marele câştigãtor fiind un gorjean, dacã ţinem cont cã biletul care a avut pe el toate cele şase numere norocoase s-a jucat la Târgu Jiu, la o agenţie situatã chiar la intrarea în cartierul Obreja, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

Câştigãtorul a mers marţi la Bucureşti şi şi-a ridicat banii, acesta cerând discreţie maximã, nedorind sã îşi dezvãluie identitatea. Agenta de vânzãri din Obreja, Luisa Cioplea, era luni extrem de bucuroasã cã norocul i-a surâs celui i-a trecut pragul zilele trecute pentru a juca 14,5 lei pentru trei variante simple. Nu a crezut însã nici ea de la început cã biletul norocos s-ar fi jucat la agenţia sa, deşi îşi dorea acest lucru.

„Am tot sperat cã va veni o zi norocoasã şi la noi la agenţie şi iatã cã acum chiar cã a venit. Nu a venit însã marele câştigãtor pe care îl aşteptãm în continuare cu drag. E unul din cei vreo 500 de clienţi care ne-au trecut pragul de vineri încoace, pentru cã mai ales pe final de sãptãmânã se joacã biletele acestea. Nu am cum sã ştiu cine e câştigãtorul, dar sper ca el sã vinã sã revendice premiul, deşi are posibilitatea sã se ducã direct la Bucureşti cu biletul norocos. Mã bucur pentru succesul acestuia pentru cã un astfel de câştig relanseazã interesul oamenilor pentru acest joc”, spune Luisa Cioplea.

Câştigãtorul marelui premiu de 4,5 milioane euro este un tânãr cãsãtorit, care are un copil şi care doreşte sã îşi protejeze cât mai  mult identitatea, lucru pe care l-a şi reuşit pânã acum. Acesta a jucat biletul duminicã la prânz, înainte cu douã ore de închiderea programului de lucru, varianta simplã pe care a plãtit 14,5 lei.

Tags: ,

About autor