Investiţii de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

INFORMARE DE PRESĂ
Complementar proiectelor finanţate din fonduri europene pe care le are în derulare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj realizează şi investiţii de reabilitare şi modernizare a unităţii spitaliceşti cu fonduri alocate din bugetul propriu al judeţului.
La acest capitol, a fost finalizată o nouă investiţie de modernizare a trei secţii din structura de funcţionare a unităţii spitaliceşti, Medicină internă I, Gastroenterologie şi Neonatologie, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18 din Târgu Jiu.
S-a intervenit prin lucări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spaţiile destinate atât cadrelor medicale cât şi pacienţilor (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilităţi), au fost reabilitate şi modernizate instalaţiile electrice, termice şi sanitare, cele trei secţii fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare şi avertizare incendiu.
Recepţia la terminarea lucrărilor a avut loc la finalul lunii august 2022, valoarea acestora fiind de 2.705.415,11 lei fără T.V.A. respectiv 3.219.443,98 lei cu T.V.A.
BIROUL DE PRESĂ

About autor