Vernisajul expoziţiei „Columna neamului românesc de la Ştefan cel Mare la Constantin Brâncuşi”


Comunicat de presă

Marţi, 21 septembrie 2021, începând cu ora 12.00, la sala “Florin Isuf” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj a avut loc vernisajul expoziţiei „Columna neamului românesc de la Ştefan cel Mare la Constantin Brâncuşi”. Expoziţia, care face parte din seria de manifestări ale celei de-a XXXII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Arte Vizuale, Gorjfest, a avut loc vernisajul mai întâi la Chişinău la Sala ARTCOR, (Centrul de dezvoltare a industriilor creative).
După Chişinău, iată că lucrările semnate de CORNEL VANA, LARISA MUTU MINDOIU, FLORIN HUTIUM, GELU COSTEA, CORINA PERIANU, GRIGORE HAIDĂU, CODRUTŢ DUDUMAN, ION BRODEALĂ, VASILE POP NEGRESTEANU, ERIC PERJOVSCHI, COSTEL PĂUN, pot fi admirate şi la Târgu Jiu, la Sala “Florin Isuf”.
În cadrul ediţiei din acest an a GORJFEST vor avea loc mai multe expoziţii la nivel naţional până la jumătatea lunii octombrie, atunci când totul se va încheia cu un mare eveniment la Târgu Jiu.
Toţi cei care expun sunt foşti partipanţi la ediţiile anterioare ale acestui eveniment organizat de CJCPCT Gorj.
De-a lungul anilor zeci de artişti (pictori, sculptori, fotografi, creatori de film documentar etc.) din peste 40 de ţări ale lumii au venit la Târgu Jiu pentru a participa la “GORJFEST”.

About autor