Paletã largã de activitãţi la Tabãra Tismana

Tabãra de cercetaşi organizatã de Asociaţia Scout Society a început de sâmbãtã la Tismana. Cei treizeci de copii veniţi din toate colţurile ţãrii s-au bucurat de o paleta largã de activitãţi: au vizitat Hidrocentrala Tismana, Pãstrãvãria şi Mânãstirea Tismana, plimbare cu cãruţa, au avut ateliere de noduri, de origami, de echitaţie, au învãţat sã monteze corturi şi multe alte jocuri.

În zilele urmãtoare aceştia vor urca pânã la Schiturile Cioclovina de Jos şi Cioclovina de Sus, vor vizita Casa Memorialã Constantin Brancuşi, operele acestuia aflate la Târgu Jiu, dar şi Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele.

Organizatorii le-au mai pregãtit şi foarte multe activitãţi in interiorul taberei: ateliere de fotografie, de confecţionat pãpuşi, brãţãri etc.

Totul se va termina cu foc de tabãrã, jocuri şi cântece la chitarã vineri seara, ultima searã pe care tinerii o petrec în tabãrã.

Condiţiile de cazare şi masã puse la dispoziţie de tabãra de varã de la Tismana sunt foarte bune, copiii simţindu-se foarte bine într-un cadru natural linistit

Balea Alexandra – Coordonator proiect

Tags: ,

About autor