Mort în accident la doi paşi de casã

Un tânãr de 22 de ani, din satul Vierşani, şi-a pierdut viaţa, sâmbãtã, într-un accident rutier, iar alţi doi au fost grav rãniţi, dupã ce maşina condusã de acesta a ieşit de pe şosea şi a izbit violent un copac. Dumitru Albeanu a avut parte de un sfârşit violent, accidentul producându-se la circa doi kilometri dupã ce acesta plecase de acasã, împreunã cu un prieten de-al sãu de 33 de ani şi altul de 24 de ani, pentru a ajunge la Târgu Cãrbuneşti, unde locuia cel din urmã.

Accidentul a avut loc într-o curbã periculoasã, semnalizatã corespunzãtor, pe şosea nefiind urme vizibile de frânare. Cauza cea mai probabilã a evenimentului o reprezintã viteza neadaptatã la condiţiile de trafic, circulaţia fiind blocatã câteva zeci de minute pentru ca poliţiştii sã poatã face mãsurãtorile la faţa locului. Conducãtorul auto a fost scos din maşina înfãşuratã în jurul copacului de un echipaj de descarcerare, pompierii scoţându-l din mormanul de fiare şi pe bãrbatul de 33 de ani, pe care medicii l-au diagnosticat cu fracturã de bazin, el fiind transportat de un echipaj SMURD la spitalul de urgenţã din Târgu Cãrbuneşti, aflat în apropiere. La aceiaşi unitate sanitarã a fost dus şi cel de-al treilea pasager, care a putut însã merge pe picioarele sale pânã la ambulanţã.

Cei care îl ştiu pe Bebey, aşa cum îl strigau prietenii, spun cã tânãrul era extrem de cuminte, sfârşitul de care a avut parte şocându-i pe toţi. „Nu ne vine sã credem. Vineri seara a fost la horã aici în sat, s-a distrat cu noi toţi, am stat pânã pe la 2.00. El a bãut numai suc şi cafea, cã nu consumã alcool, ce mai, ne-am simţit bine, iar acum sã aflãm de aşa nenorocire. E o tragedie”, a declarat unul dintre cei veniţi la faţa locului pentru a vedea dacã este adevãrat cã Albeanu este şoferul mort. Tânãrul decedat nu era cãsãtorit, iar pãrinţii erau divorţaţi, mama fiind plecatã la muncã în Italia. Acesta avea permis de conducere pentru toate categoriile, fiind şofer profesionist.

Tags:

About autor