PERCHEZIŢII LA 4 PERSOANE BĂNUITE DE DELAPIDARE ŞI COMPLICITATE LA DELAPIDARE

           Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a efectuat în această dimineaţă, 4 percheziţii pe raza oraşelor Târgu Jiu, Turceni şi Filiaşi, judeţul Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 600.000 de lei în dauna Complexului Energetic Oltenia.

La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat  4 percheziţii pe raza oraşelor Târgu Jiu, Turceni şi Filiaşi, judeţul Dolj, la locuinţele a  4 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi complicitate la delapidare.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, din gestiunea Sucursalei Energetice Turceni a fost sustrasă ţeavă de alamă, producându-se un prejudiciu de aproximativ 600.000 de lei.

Cei vizaţi vor fi conduşi, pentru audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, în urma probatoriului administrat, urmând a fi dispuse măsurile procedural penale care se impun.

Suportul de specialitate este asigurat de Serviciul Operaţiuni Speciale Craiova şi de Compartimentul Operaţiuni Speciale Gorj.

Biroul de presă al IPJ Gorj

About autor